onsdag 16 december 2009

snart så....

är det semester!! Ska in på jobbet imorgon i en sväng på förmiddagen men sen är det juuuul!! Kunde det bli bättre än väder för en tidigarelagd(skulle egentligen jobba 2 dagar nästa vecka) semester än såhär? Nix! Och imorgon börjar operation "slänga sig själv och ungarna i snön". Vi har en alldeles egen pulkabacke på vår tomt som skall invigas och en plats som bara står och skriker efter en snögubbe.

Borde kanske spara dom stackars semesterdagarna till efter trettonhelgen då Alvin, den pratglade ska byta avdelning till en 3-5års avd. Borde planera för att kunna ha tid till någon slags ny inskolning - men det får lov att gå bra ändå. Då han flyttade dit han är idag så hade han det jättejobbigt i början så Patric var med väldigt mycket på förskolan, men det var ju bara 4 månader sen så han har inte hunnit rota sig så hårt.

Alvin ser fram emot att börja med dom stora barnen men uttryckte sin oro igår då han sa att när han är där uppe så hör han ju inte vad X (en av pedagogerna på hans nuvarande avd) säger. Sen har han inte riktigt förstått att gruppsammansättningen inte kommer se ut som den gör idag, men det blir han garanterat varse om då han väl är där....

Nähe, nu är det godnatt - IGEN.

1 kommentar:

  1. Jag ska in till jobbet en sväng på eftermiddagen, skiftbyte ;o)
    Du ska se att det kommer gå bra, han är ju superAlvin!

    SvaraRadera